Tjänster

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling inleds med en hudanalys. En hudanalys sker efter rengöring och ger indikation på din individuella hudstatus och utgångspunkt innan behandlingstillfället. Hudvårdsprodukter anpassas efter just din hudtyp inför behandlingen. Rådgivning samt produktrekommendationer ingår i alla behandlingar och noteras inför framtida besök. Ansiktsbehandlingar behandlar ansikte, hals, decolltage, axlar och nacke.

Klassisk snabb

Snabb ansiktsbehandling för dig i farten. Rengöring, skalp- och ansiktsmassage med lämplig ansiktsolja. Avslutas med mask och vårdande kräm.

30 min

490:-

Klassisk

Klassisk ansiktsbehandling. Rengöring, peeling i ånga, måttlig djuprengöring, vårdande mask som försluter porerna igen. Varma handdukar, härlig massage samt hårbottenmassage & arm- /handmassage under verkningstid av mask nummer två. Avslutas med vårdande kräm. 

60 min

790:-

Klassisk djuprengörande

Djuprengörande ansiktsbehandling för dig med orenheter. Dubbel rengöring, peeling i ånga, längre djuprengöring, vårdande mask som försluter porerna igen. Varma handdukar, härlig ansiktsmassage samt hårbottenmassage & arm- /handmassage under verkningstid av mask nummer två. Avslutas med vårdande kräm. Lämpar sig för dig med orenheter/problemhy. Bör göras var fjärde vecka.

75 min

890:-

AHA-boost

En ansiktsbehandling som ger en finare lyster, struktur och spänst till din hud. Ökar cellförnyelsen och läkning av orenheter. Förminskar porer och fina linjer samt motverkar ojämn pigmentering och fläckar. Passar alla hudtyper utom den mycket känsliga. Rekommenderas som kur eller enstaka behandling. Passar under höst- och vinterhalvåret. Rengöring, peeling, pensling av AHA-syran, samt en mask som förseglar penslingen. Avslutas med vårdande kräm. Tänk på att huden inte får ha rakats eller utsatts för sol de närmsta 24 timmarna innan behandlingen. Lämpar sig bra som en kur varannan vecka i 8 veckor.

45 min

690:-

C-vitaminbehandling

En ansiktsbehandling som jobbar mot hyperpigmentering. Förminskar ojämn pigmentering och fläckar. Passar alla hudtyper utom den mycket känsliga och den med citrusallergi. Rekommenderas som kur eller enstaka behandling. Passar under höst- och vinterhalvåret. Rengöring, peeling, C-vitaminserum, följt av en härlig ansiktsmassage. Avslutas med vårdande mask samt kräm. Passar dig med hyperpigmentering från sol eller hormonellt efter graviditet. Lämpar sig bra som en kur varannan vecka i 8 veckor

45 min

690:-

Känslig

En ansiktsbehandling som passar en känslig hy. Rengöring, peeling i ånga, varma handdukar, vårdande serum och mask följt av en härlig ansiktsmassage med neutrala oljor. Avslutas med vårdande mask samt kräm. Passar en känslig, Rosacea eller mycket ytliga blodkärl.

45 min

690:-

Ung

En ansiktsbehandling för dig med plitor och finnar, och som behöver rätt balans av fukt och näring. Dubbel rengöring, peeling i ånga, djuprengöring, en mask som lugnar och försluter porerna igen, vårdande serum, följt av en härlig ansiktsmassage. Avslutas med vårdande mask samt kräm. Passar dig i tonåren.

45 min

690:-

Man

En ansiktsbehandling för mannen. Rengöring, peeling i ånga, djuprengöring, vårdanade serum, följt av en härlig ansiktsmassage. Avslutas med vårdande mask samt kräm. 

45 min

690:-

Pure Cell

En lyxig ansiktsbehandling som jobbar naturligt anti-aging. Inklusive rengöring, peeling i ånga, lång och skön massage och avslutande mask samt kräm. Här slussar vi ner levande stamceller från rosenrot som jobbar djupare ner i undre hudlagret. Ett måste för dig som vill unna dig något extra.

90 min

1 390:-

Massage

Snabb

Fokus på övre rygg/nacke. Perfekt för dig som sitter och arbetar mycket och vill komma förbi på en avslappnande stund hos oss på t.ex lunchen. Eterisk olja efter behov och önskemål ingår.

30 min

490:-

Halvkropp

En skön halvkroppsmassage med fokus på spända muskler. Eterisk olja efter behov och önskemål ingår.

45 min

690:-

Helkropp

En skön helkroppsmassage från topp till tå. Eterisk olja efter behov och önskemål ingår.

75 min

890:-

Pedikyr

Snabb

Behandling med aromatiskt fotbad, enklare nagelvård. Avslutas med fot- och underbensmassage. (Ej medicinsk fotvård).

45 min

590:-

Klassisk

Behandling med aromatiskt fotbad, filning, nagelvård, fot- och underbensmassage. Avslutas med lackning i valfri färg. (Ej medicinsk fotvård).

75 min

890:-

Fransar

Yumilashes

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och avslutar behandlingen med att färga fransarna. Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med YUMI. Lash mascara och/eller serum som finns att köpa med hem.

120 min

995:-

Frans- och brynfärg + plockning

Frans- och brynfärg efter önskemål. Från svart till ljus brunt, eller inslag av röda pigment. Detta brukar jag konsultera om. Plockning sker med hjälp av en pincett. Här kan jag även forma dina bryn till önskvärd form.

30 min

390:-

Fransförlägning Singelfransar

Fransarna appliceras en och en på dina egna fransar. Du väljer längd, böj och form tillsammans med mig. Jag sätter ca 70-90 stycken fransar på varje öga, beroende på hur tät den egna fransraden är. Om du har en tät fransrad och önskar en naturlig look passar singelfransar bra. Ta till vana att boka in återbesök med max 3 veckors mellanrum. Det tjänar du på i längden.

120 min

1 199:-

Singelfransar påfyllning, liten

En liten påfyllning innebär en snabbare fix. Vanligtvis sker denna bokning inom en vecka.

45 min

490:-

Singelfransar påfyllning, mellan

En mellan påfyllning lämpar sig väl efter två veckor.

75 min

690:-

Singelfransar påfyllning, stor

En stor påfyllning behövs om du har mindre än 20 fransar kvar på respektive öga. Detta kan behövas efter tre till fyra veckor.

90 min

890:-

Fransförlängning Volymfransar

Väljer man att göra volymfransar appliceras det flera supertunna fransar, mellan 2-7 stycken på varje egen enskild frans. Detta ger ett väldigt fylligt resultat. Med volymfransar ligger inte fokus på längden på samma sätt utan på en naturlig fylligare look. 

180 min

1 399:-

Volymfransar påfyllning, liten

En liten påfyllning innebär en snabbare fix. Vanligtvis sker denna bokning inom en vecka.

45 min

590:-

Volymfransar påfyllning, mellan

En mellan påfyllning lämpar sig väl efter två veckor.

75 min

790:-

Volymfransar påfyllning, stor

En stor påfyllning behövs om du har mindre än 20 fransar kvar på respektive öga. Detta kan behövas efter tre till fyra veckor.

105 min

990:-

Make-up

Vardag

Lättare vardagsmake-up med ekologiska produkter enligt dina önskemål. Rådgivning ingår

45 min

490:-

Fest

Gör dig fin inför festen! Effektfull make-up med ekologiska produkter enligt dina önskemål. Rådgivning ingår.

60 min

690:-

Brud

Bli ompysslad hos mig med make-up inför ditt bröllop! Provsminkning ingår. En mysig stund med dryck och tilltugg.

105 min

1 199:-